Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Nya Restriktioner Corona : Corona i Sverige: Allt om regeringens nya restriktioner

Boris Johnson öppnar för ännu hårdare covid-restriktioner
Nya Restriktioner Corona

Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället . Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället . Vid arrangemang på fler än 20 deltagare måste alla sitta ner och deltagarna ska delas upp i sällskap om maximalt åtta personer. Läs mer om de nya åtgärderna samt tidigare råd och restriktioner. Det gäller även när du inte har symtom. Vi följer utvecklingen noga genom till exempel övervakning, modelleringar, mikrobiologiska och epidemiologiska analyser samt riskbedömningar.

Vid arrangemang på fler än 20 deltagare måste alla sitta ner och deltagarna ska delas upp i sällskap om maximalt åtta personer. Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället . I dag införs nya restriktioner. Det gäller även när du inte har symtom. Var extra noga med att skydda dig själv och andra mot att bli smittad om du är vuxen och inte är vaccinerad. Med det nya coronaviruset ska hanteras för att förhindra smittspridning. Läs mer om de nya åtgärderna samt tidigare råd och restriktioner.

Nya Restriktioner Corona . Nya restriktioner för restauranger och barer - Barometern

Nya restriktioner för restauranger och barer - Barometern
Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället . Var extra noga med att skydda dig själv och andra mot att bli smittad om du är vuxen och inte är vaccinerad. Vid arrangemang på fler än 20 deltagare måste alla sitta ner och deltagarna ska delas upp i sällskap om maximalt åtta personer. Det ska också vara minst en . Med det nya coronaviruset ska hanteras för att förhindra smittspridning. Läs mer om de nya åtgärderna samt tidigare råd och restriktioner. Dela innehållet på denna sida: Det gäller även när du inte har symtom. Nya restriktioner från och med den 23 december.

Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället .

I dag införs nya restriktioner. Det gäller även när du inte har symtom. Dela innehållet på denna sida:

Vid arrangemang på fler än 20 deltagare måste alla sitta ner och deltagarna ska delas upp i sällskap om maximalt åtta personer. Det gäller även när du inte har symtom. Med det nya coronaviruset ska hanteras för att förhindra smittspridning. Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället . Det ska också vara minst en . Var extra noga med att skydda dig själv och andra mot att bli smittad om du är vuxen och inte är vaccinerad.

Nya Restriktioner Corona - Corona: Spanien och Italien lättar på covid-restriktioner

Corona: Spanien och Italien lättar på covid-restriktioner
Det gäller även när du inte har symtom. Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället . I dag införs nya restriktioner.

Läs mer om de nya åtgärderna samt tidigare råd och restriktioner.

Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället . Vid arrangemang på fler än 20 deltagare måste alla sitta ner och deltagarna ska delas upp i sällskap om maximalt åtta personer. Vi följer utvecklingen noga genom till exempel övervakning, modelleringar, mikrobiologiska och epidemiologiska analyser samt riskbedömningar. Var extra noga med att skydda dig själv och andra mot att bli smittad om du är vuxen och inte är vaccinerad. Med det nya coronaviruset ska hanteras för att förhindra smittspridning.

Läs mer om de nya åtgärderna samt tidigare råd och restriktioner. Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället . Var extra noga med att skydda dig själv och andra mot att bli smittad om du är vuxen och inte är vaccinerad.

Nya Restriktioner Corona . Nya restriktioner för restauranger och barer - Barometern

Nya restriktioner för restauranger och barer - Barometern
Det gäller även när du inte har symtom. Läs mer om de nya åtgärderna samt tidigare råd och restriktioner. I dag införs nya restriktioner. Vi följer utvecklingen noga genom till exempel övervakning, modelleringar, mikrobiologiska och epidemiologiska analyser samt riskbedömningar. Var extra noga med att skydda dig själv och andra mot att bli smittad om du är vuxen och inte är vaccinerad. Nya restriktioner från och med den 23 december. Det ska också vara minst en . Med det nya coronaviruset ska hanteras för att förhindra smittspridning. Från 12 januari träder nya föreskrifter i kraft som innebär att serveringsställen ska stänga klockan 23.00 vilket betyder att serveringsstället .

I dag införs nya restriktioner.

Det ska också vara minst en . Vid arrangemang på fler än 20 deltagare måste alla sitta ner och deltagarna ska delas upp i sällskap om maximalt åtta personer. Vi följer utvecklingen noga genom till exempel övervakning, modelleringar, mikrobiologiska och epidemiologiska analyser samt riskbedömningar.

Nya Restriktioner Corona : Corona i Sverige: Allt om regeringens nya restriktioner. I dag införs nya restriktioner. Nya restriktioner från och med den 23 december. Läs mer om de nya åtgärderna samt tidigare råd och restriktioner. Bland annat ska vuxna begränsa sina kontakter och krogar och restauranger måste stänga. Det ska också vara minst en .